Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Τυροκαυτερή






Καλή σας ημέρα

Εγω το έχουμε πει δεν είμαι των πολύ καυτερών.

Ομως πολλοί τα λατρεύουν.

Το σημερινό μας ντιπ είναι κλασσικό αγαπημένο για πολλούς και μπορείτε να το αναπροσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας.


Συνοδεύει άνετα πιάτα ψητών. Μπορεί να σταθεί και σαν ορεκτικό με κριτσίνια. Ιδέες για το σερβίρισμα πολλές.

Τι χρειαζόμαστε :

  • 300-400 γρ. φέτα
  • λίγο λάδι
  • λίγο αλάτι
  • 1/2 κ.γ μπούκοβο
  • 1 καυτερή πιπερίτσα
  • λίγες σταγόνες ταμπάσκο
  • 1/2 ντομάτα

Πως φτιάχνουμε την τυροκαυτερή :

  1. Με ένα πηρούνι θρυμματίζουμε τη φέτα
  2. Στο μούλτι πολτοποιούμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Ανακατεύουμε τη φέτα με το πολτοποιημένο μίγμα

 Tips
Αν θέλετε την τυροκαυτερή σας πιο "αλοιφή", βάλτε στο μούλτι και τη φέτα.
Αυξομειώστε τα καυτερά στοιχεία ανάλογα με τη γεύση σας.Εγώ τα βάζω συνήθως όλα για "υπέρκαυτερό" αποτέλεσμα.


Καλή όρεξη